Na beiden meer dan 10 jaar werkzaam te zijn geweest in diverse juridische functies namen wij in de zomer van 2018 de beslissing ons eigen advocatenkantoor op te richten. Zo is Relephant Legal Solutions geboren.

Visie

Wij zijn een advocatenkantoor dat relevant wil zijn voor zijn cli├źnten door de juridische vraagstukken rondom uw onderneming op betrokken en effectieve wijze voor u op te lossen. Daarbij maken wij waar nodig en gewenst ook gebruik van ons uitstekende netwerk van andere dienstverleners zoals fiscalisten, notarissen en anders gespecialiseerde advocaten. Hierdoor kunnen wij u op een breed gebied verder helpen.

Werkwijze

Wij voelen ons er prettig bij als wij onze werkzaamheden tegen een fair en helder tarief verrichten. Zo rekenen wij geen kantoorkosten en hanteren wij voor verschillende werkzaamheden verschillende tarieven. Daarnaast bieden wij ook diensten aan tegen een vaste prijs of vaste maandelijkse vergoeding indien de opdracht zich daarvoor leent. Ons streven is altijd om u een passend voorstel te doen dat voor u lonend is. Wij overtuigen u graag van onze meerwaarde en verheugen ons erop u van dienst te mogen zijn.

mr. Mirjam van Schoonhoven

Advocaat

Talen:
Engels, Duits

Opleidingen:
Grotius Vennootschaps- en Ondernemingsrecht
Universiteit Leiden

Rechtsgebiedenregister:
In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten ben ik op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • ondernemingsrecht
  • verbintenissenrecht
  • burgerlijk procesrecht

mr. Jaap Medema

Juridisch adviseur

Talen:
Engels, Duits

Opleidingen:
Beroepsopleiding Trust Officer
Grotius Financieringen & Zekerheden
Rijksuniversiteit Groningen
Universit├Ąt Wien